ΠΙΝΑΚΕΣ STAGE HELLAS

ΠΙΚΑΚΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ STAGE
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Η Sta.Ge HELLAS είναι η Νο.1 εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται από το 1978 στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και θέτει σαν όραμά της «…Να σας αλλάξει επίπεδο!». Αμιγώς ελληνική αλλά με πωλήσεις και στρατηγικές συμμαχίες σε Βαλκάνια και Ευρώπη, η Sta.Ge HELLAS κατασκευάζει πίνακες και περιφερειακά συστήματα για ανελκυστήρες που εξάγει σε πολλές χώρες, σε Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ολλανδία, Αλβανία και συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο.
Με οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, με ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η Sta.Ge HELLAS αποτελεί τον Elevators Genius συνεργάτη σας. Η εταιρία εδρεύει στην Αθήνα και απολαμβάνει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 80.000 εγκατεστημένους πίνακες ανελκυστήρων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί να προτιμήσετε τους πίνακες της Sta.Ge HELLAS

1.Ελληνικό Design ευρωπαϊκών προτύπων
2.Κορυφαία Απόδοση και αξιοπιστία
3.Επώνυμες και πιστοποιημένες πρώτες ύλες
4.Απόλυτα συμβατοί με όλους τους κατασκευαστές ανελκυστήρων
5.Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση
6.Υλικοτεχνική υποστήριξη εφόρου ζωής

ΠΛΑΚΕΤΑ SG VOICE ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΟΡΟΦΟΥ – ΜΡ3

Σας δίνει την δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, διαφημιστικών σποτ ή ειδικών μηνυμάτων – με μοναδική ευκολία στη ρύθμιση. Με τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή mp3 και την υποστήριξη της κάρτας MicroSD, έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής χιλιάδων μουσικών κομματιών στην καμπίνα του ασασνέρ. Η SG VOICE αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε νέα ή παλιά εγκατάσταση. Είναι μια οικονομική λύση και εύκολη στην τοποθέτησή της κι έτσι μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα και «ηχηρότερα» εργαλεία αναβάθμισης ενός παλαιού ανελκυστήρα.
Είναι ιδανική λύση για ξενοδοχεία, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα.

ΠΛΑΚΕΤΑ SGL – MOSS CLOUD

Δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό να παρακολουθεί τον ανελκυστήρας σας σε πραγματικό χρόνο και να γνωρίζει άμεσα την κατάσταση και τη λειτουργία του. Συνοπτικά ο τεχνικός σας μπορεί να βλέπει απομακρυσμένα τις πιθανές βλάβες και να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την επίλυση τους.
Η πλακέτα “SGL” συνδέεται με τους πίνακες EL.CO Micro2/EL.CO Micro σειριακά και μεταφέρει τα δεδομένα μέσω μιας ενσύρματης σύνδεσης δικτύου (θύρα Ethernet) την οποία μπορείτε να συνδέσετε στο δίκτυο του κτιρίου ή ακόμη και σε ένα Wi-fi / 3G / 4G router και να έχετε ασύρματη επικοινωνία ακόμη και μέσα από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (πλήρης ανεξαρτησία από το κτίριο).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ MOSS CLOUD

1. Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη
2. Σύνδεση μέσω Internet σε πραγματικό χρόνο
3. Καταγραφή Ιστορικού Βλαβών
4. Κατάλληλη Λύση για Ξενοδοχεία και Εποχικές Επιχειρήσεις

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Ενημερωθείτε σχετικά με την αναβάθμιση του ασανσέρ σας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Σχεδιάστε με την εφαρμογή της METRON τον δικό σας ανελκυστήρα

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.