ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΕΚΛΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ανελκυστήρων διαθέτουμε ειδικούς ανελκυστήρες – αναβατόρια με πλατφόρμα ή θάλαμο για κεκλιμένα επίπεδα. Οι ανελκυστήρες αυτοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι και κατάλληλοι για ράμπες, πρόσβαση σε παραλία και μεταφορά προϊόντων σε ευθείες ή επίπεδα με διαφορά ύψους.

Τέλος για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ και την πρόσβαση σε ανελκυστήρες – αναβατόρια όπου υπάρχει βάθος πυθμένα και ο θάλαμος ανελκυστήρα είναι υπερυψωμένος, διαθέτουμε μεταλλικές ράμπες.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΩΣ 36 ΔΟΣΕΙΣ

Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ

Δείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την πρόσβαση ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων με προβλήματα κινητικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ

Οι Μεταλλικές Ράμπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση αναπηρικών αμαξιδίων – ΑΜΕΑ ή για την μεταφορά εμπορευμάτων. Είναι κατασκευασμένες από γαλβανιζέ λαμαρίνα με αντιολισθητικό δάπεδο αλουμινίου. Κατασκευάζονται σε κομμάτια του ενός μέτρου (1 μέτρο, 2 μέτρα, 3 μέτρα, κλπ) ή σε ειδικές διαστάσεις. Διατίθενται με προστατευτικό κάγκελο ή χωρίς.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ

Τώρα έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε τον δικό σας ανελκυστήρα, διαλέγοντας το σχέδιο, το χρώμα και το υλικό που σας αρέσει. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα το δάπεδο, την οροφή, την κομβιοδόχο και το χρώμα του θαλάμου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.