ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Η εταιρεία μας για να καλυφθούν ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου δεν έχει προβλεφθεί φρεάτιο καθώς και τις ανάγκες εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, κατασκευάζει ετοιμοπαράδοτα λυόμενα φρεάτια, τύπου LEGO.
Τα μεταλλικά φρεάτια είναι κατάλληλα για την εγκατάσταση εξωτερικών ανελκυστήρων, ειδικά για τις κατοικίες των Κυκλάδων. Προσφέρονται με ή χωρίς επένδυση. Για την επένδυση του φρεατίου η εταιρεία μας προτείνει πάνελ ή γυψοσανίδα, για την μέγιστη αντοχή σε υγρασία και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νησιά του Αιγαίου.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την σχεδίαση και την κατασκευή ασταρωμένων μεταλλικών φρεατίων με κοιλοδοκό.
Το πλεονέκτημα της LEGO κατασκευής είναι η άμεση και εύκολη τοποθέτηση στον χώρο του έργου, αφού τα τμήματα του φρεατίου είναι προκατασκευασμένα και η συναρμολόγηση τους γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να δημιουργείται όχληση στην περιοχή.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Δείτε μερικές τιμές για διάφορους τύπους ανελκυστήρων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Μηχανικός μας θα σας ενημερώσει για την κατασκευή του φρεατίου

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.