ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ – ΑΣΑΝΣΕΡ

LIFTEK Μελέτη & Εγκατάσταση Ασανσέρ – Αναβατόρια | Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων LIFTEK με γραφεία σε Σύρο και Μύκονο και βάσεις σε Πάρο και Νάξο, αναλαμβάνει υπεύθυνα την εκπόνηση μελέτης και την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης γκάμας λύσεων που αφορούν ανελκυστήρες υδραυλικής και μηχανικής τεχνολογίας.
Με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού σχεδίασης και κάτω από την επίβλεψη των μηχανικών της εταιρείας μας προχωρούμε στη σχεδίαση λύσεων για κάθε σας ανάγκη. Επίσης, σε περίπτωση που δεν υπάρχει φρεάτιο αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και κατασκευή μεταλλικού φρεατίου.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Βρισκόμαστε πάντα ενημερωμένοι και σε θέση να σας δώσουμε εγγυημένες και υπεύθυνες λύσεις για οποιαδήποτε εφαρμογή εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, στοχεύοντας στην καινοτομία, στην τεχνολογική υποδομή του ανελκυστήρα και προπάντων στην ασφάλεια του έργου.

Επίσης η εταιρεία μας μετά την ολοκλήρωση κάθε εγκατάστασης αναλαμβάνει τον έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικού για την αδειοδότηση του ανελκυστήρα σας.
Η εταιρεία LIFTEK δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και συνεργάζεται με Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, Εστιατόρια, Εμπορικά Καταστήματα, Νοσοκομεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Βίλλες και Ιδιωτικές Κατοικίες, καλύπτοντας τόσο το κομμάτι της εγκατάστασης νέου ανελκυστήρα, όσο και την μηνιαία συντήρηση του.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Σχεδιάστε με την εφαρμογή της METRON τον ανελκυστήρα σας

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Δείτε τα βήματα για την σωστή επιλογή του μοντέλου ανελκυστήρα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Κύθνο, Κίμωλο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.