ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ »

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ: 2281077777

Open/Close Menu Ανελκυστήρες Κυκλάδων & Αναβατόρια ΑΜΕΑ

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ »

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ:
2281077777

Κοσμούν πολλά ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, ξεχωρίζουν για την αισθητική τους!

Κάθε επισκέπτης ξενοδοχείου είναι μοναδικός που αναζητά χαλάρωση και μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Ο ανελκυστήρας είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για να εξασφαλίσετε μια ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες σας, να διατηρήσετε την καλή εικόνα του ξενοδοχείου σας και να κερδίσετε κριτικές 5 αστέρων.

Ανελκυστήρες υψηλών προδιαγραφών και design

Στη Liftek, το design και η αισθητική έχουν αξία γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι ένα όμορφο αντικείμενο μας ελκύει περισσότερο και συνειρμικά του αποδίδουμε επιπλέον θετικά χαρακτηριστικά.

Φανταστείτε ένα εντυπωσιακό λόμπι ξενοδοχείου ή ένα μοντέρνο κτίριο γραφείων με 2 επιλογές, έναν ανελκυστήρα «άχρωμο» χωρίς ταυτότητα και έναν ανελκυστήρα υψηλής αισθητικής που προσθέτει αξία στον χώρο. Εσείς τι θα επιλέγατε?

Κερδίστε κριτικές 5 αστέρων για το Ξενοδοχείο σας

Παρόλο που κάθε ανελκυστήρας της έχει τη δική του ταυτότητα και ένα ξεχωριστό σχεδιασμό, κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και η τεχνική υπεροχή.

Βρείτε την κατάλληλη λύση ανελκυστήρα για το χώρο σας

Κάθε έργο είναι μοναδικό με διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις και παραμέτρους όπως το ύψος του κτιρίου, ο αριθμός των στάσεων (όροφοι), η ένταση της χρήσης, οι διαστάσεις του φρεατίου, το κόστος συντήρησης, και η λίστα συνεχίζεται.
Συνήθως, ένα ξενοδοχείο μπορεί να περιλαμβάνει όλους ή κάποιους τύπους ανελκυστήρα που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς: ανελκυστήρα επιβατών ξενοδοχείου, ανελκυστήρα φορτίων – εμπορευμάτων και ανελκυστήρα τροφίμων – dumbwaiter.

Στη Liftek, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα ανελκυστήρων, υδραυλικούς και μηχανικούς, στις Κυκλάδες καθώς συνεργαζόμαστε με τη Metron ΑΕ, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανελκυστήρων παγκοσμίως.

Οι ανελκυστήρες Metron σου δίνουν πολλούς λόγους για να τους προτιμήσεις. Ένας λόγος σίγουρα είναι το αξεπέραστο design που προσαρμόζεται στην αισθητική του χώρου σας. Με το Online Configurator της Metron, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα όπως εσείς τον φαντάζεστε.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© COPYRIGHTS 2021 LIFTEK. ALL RIGHTS RESERVED
  
DEVELOPED & DESIGNED BY OSMIUM WEB SOLUTIONS