– Νομιμότητα Συνεργείου
Το συνεργείο που θα αναλάβει τις εκάστοτε εργασίες θα πρέπει να είναι νόμιμο και εξειδικευμένο στις εργασίες εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων. Συγκεκριμένα η LIFTEK έχει άδεια Κινητού Συνεργείου Συντήρησης Ανελκυστήρων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Κυκλάδων.

– Τεχνογνωσία και Εμπειρία
Ο μηχανικός της εταιρείας μας που θα αναλάβει την σχεδίαση – μελέτη του ανελκυστήρα σας έχει άριστη γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εμπειρία. Έτσι θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο μηχανισμό και το πακέτο τεχνικής κάλυψης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

– Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να νοιώθετε πως πρόκειται για ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Η εταιρεία μας διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 24ωρης λειτουργίας. Η καλή επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και του υπεύθυνου μηχανικού που έχει αναλάβει το έργο είναι απαραίτητη.

– Εξοπλισμένο Κινητό Συνεργείο
Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σχετίζεται άμεσα με τον εξοπλισμό που διαθέτει η κάθε εταιρεία. Στην LIFTEK διαθέτουμε ποιοτικό, επώνυμο και πιστοποιημένο εξοπλισμό που κάνει όχι μόνο ευκολότερη τη δουλειά μας, αλλά και ασφαλέστερη σε κάθε είδους εργασία συντήρησης – εγκατάστασης.

– After Sale Service
Τα ανταλλακτικά ανελκυστήρων που διαθέτουμε στην LIFTEK είναι επώνυμα και πιστοποιημένα, ώστε να μας παρέχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια. Η άμεση Τεχνική Κάλυψη του συνεργείου μας παίζει σημαντικό ρόλο για την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση της εταιρείας μας.