ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΣΑΝΣΕΡ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΣΑΝΣΕΡ
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση Ασανσέρ σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Η εταιρεία μας κατασκευάζει εξωτερικά ανυψωτικά μηχανήματα αναβατόρια/ανελκυστήρες τα οποία ειδικεύονται στη μεταφορά και ανύψωση προσώπων και ατόμων με ειδικές ανάγκες AMEA. Τα συγκεκριμένα εξωτερικά ασανσέρ είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο στην εταιρεία ALUMIL ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή και είναι κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους και τις καιρικές συνθήκες – υγρασία που επικρατούν στα νησιά των Κυκλάδων.
Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες των κτιρίων στις Κυκλάδες, παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα εξωτερικών ανελκυστήρων για κάθε είδους εγκατάσταση με φρεάτιο ή χωρίς φρεάτιο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει φρεάτιο αναλαμβάνουμε την κατασκευή του από μεταλλικό σκελετό.

Η άδεια εξωτερικού ασανσέρ εκδίδεται με άδεια μικρής κλίμακας από την Πολεοδομία.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ


ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΩΣ 36 ΔΟΣΕΙΣ

Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΑΝΣΕΡ

Διαβάστε την νομοθεσία που ισχύει σχετικά με την εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιλέξτε έναν εξωτερικό ανελκυστήρα και κερδίστε πολλά πλεονεκτήματα

• Χωρίς Φρεάτιο (Με αθόρυβη κίνηση)
• Ασφάλεια κατά την Κάθοδο (Στο κάτω μέρος της πλατφόρμας υπάρχουν 5 αισθητήρες που ανιχνεύουν εμπόδια και διακόπτουν την κίνηση καθόδου)
• Μηχανικά Φρένα – Αρπάγη (Αποφυγή πτώσης της πλατφόρμας σε περίπτωση βλάβης)
• Αυτόματος Απεγκλωβισμός και Κομβίο Ασφαλείας
• Έξυπνος Χειρισμός (Δυνατότητα κλειδώματος – ξεκλειδώματος λειτουργίας με κάρτα ή κλειδί)
• Υψηλή Αντοχή (Ο μηχανισμός και τα μέρη του ανελκυστήρα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο στο εργοστάσιο της EXALCO, βαμμένη με 3 στρώματα ηλεκτροστατικής βαφής υψηλής αντοχής)
• Πιστοποίηση (Είναι εναρμονισμένο με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες Μηχανών 42/2006 ΕΚ και σύμφωνα με το πρότυπο BS EN81.42/2010)
• Εγγύηση 5 έτη (εφόσον η συντήρηση γίνεται από την εταιρεία μας)
• Κατασκευή με άδεια μικρής κλίμακας από την Πολεοδομία

Open Lift

Το εξωτερικό ασανσέρ Open lift τοποθετείται εύκολα και γρήγορα εξωτερικά του κτηρίου με σκοπό την εύκολη πρόσβαση από ΑμΕΑ η εμποδιζόμενα άτομα. Η αισθητική είναι πάντα η προτεραιότητά μας! Το Open Lift στηρίζεται επάνω στο κτήριο και δεν απαιτείται φρεάτιο ενώ είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο φορέα!

Cabin Lift

Ο εξωτερικός Ανελκυστήρας – Ασανσέρ με πανοραμικό θάλαμο Cabin Lift θα σας προσφέρει πολυτέλεια, άνεση, ασφάλεια και εμφάνιση που δε θα βρείτε πουθενά αλλού στην αγορά!
Το Cabin Lift στηρίζεται επάνω στο κτίριο και δεν απαιτείται η κατασκευή φρεατίου, ενώ είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο φορέα. Σας δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα στην κατοικία σας, αποφεύγοντας οικοδομικές εργασίες και αισθητικές παρεμβάσεις στο κτίριο.

Platform Lift

Το ασανσέρ εξωτερικού χώρου Platform Lift τοποθετείται εύκολα και γρήγορα εξωτερικά του κτiρίου με σκοπό την εύκολη πρόσβαση από ΑμΕΑ ή εμποδιζόμενα άτομα. Η αισθητική είναι πάντα η προτεραιότητά μας! Το Platform Lift στηρίζεται επάνω στο κτήριο και δεν απαιτείται φρεάτιο ενώ είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο φορέα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας εξωτερικό ασανσέρ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Κύθνο, Κίμωλο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.