ΕΠΙΚΛΙΝΗ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

ΕΠΙΚΛΙΝΗ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ

Η εταιρεία μας κατασκευάζει αναβατόρια φορτίων (για την μεταφορά εμπορευμάτων ή παλετών) σε χώρους με επικλινές έδαφος / ράμπα. Η διαδρομή του μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Κατασκευάζεται με υλικά που του προσφέρουν τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η οδηγία μηχανών 42/2006 ΕΚ.

ΕΠΙΚΛΙΝΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΤΟΜΩΝ

Μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα σχεδίασης παρέχουμε λύσεις για μεταφορά ατόμων σε επικλινές έδαφος. Ο ανελκυστήρας κατασκευάζεται με ανοιχτό θάλαμο ή με σκέπαστρο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατασκευής και κλειστού θαλάμου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής αντοχής για να αντέχουν τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία στα νησιά.
Τώρα υπάρχει λύση για την πρόσβαση στην παραλία ή τη μεταφορά σε κατοικίες που είναι κατασκευασμένες σε πλαγιές.

Οι ανελκυστήρες της Metron μπορούν να τοποθετηθούν σε ήδη διαμορφωμένο φρεάτιο που υπάρχει στο κτίριο ή σε μεταλλικό φρεάτιο που μπορεί να κατασκευάσει η LIFTEK με οποιαδήποτε επένδυση επιθυμεί ο πελάτης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.