ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ – ΑΣΑΝΣΕΡ KLEEMANN
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση Ασανσέρ σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Η KLEEMANN είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, παρέχοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία καθώς επίσης ανυψωτικά συστήματα, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, ανελκυστήρες πλοίων και υποσυστήματα ανελκυστήρων.
Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία στο σχεδιασμό, την ευελιξία, την ποιότητα και την αφοσίωση στην υποστήριξη του πελάτη.
Το βασικό πλεονέκτημα των υδραυλικών ανελκυστήρων KLEEMANN, είναι το χαμηλό κόστος εγκατάστασης και η αυτόματη λειτουργία απεγκλωβισμού. Τέλος διαθέτει μικρό ασανσέρ σε χαμηλή τιμή, το οποίο είναι κατάλληλο για τις Κυκλαδίτικες κατοικίες.
Η LIFTEK είναι συνεργάτης της Kleemann στις Κυκλάδες και είναι σε θέση να σας προτείνει την ιδανική λύση για κάθε έργο παρέχοντας στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση ανελκυστήρα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ KLEEMANN

• Αξιοπιστία Λειτουργίας
• Ασφάλεια και Άνεση Επιβατών
• Μεγάλη Ποικιλία Ολοκληρωμένων Λύσεων
• Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
• Εγγύηση και Υποστήριξη μετά την Εγκατάσταση

ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Δείτε τα 6 βήματα για την σωστή επιλογή του ασανσέρ σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σχεδιάστε με τον Μηχανικό της εταιρείας μας τον δικό σας ανελκυστήρα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι ανελκυστήρες της Kleemann μπορούν να τοποθετηθούν σε ήδη διαμορφωμένο φρεάτιο που υπάρχει στο κτίριο ή σε μεταλλικό φρεάτιο που μπορεί να κατασκευάσει η LIFTEK με οποιαδήποτε επένδυση επιθυμεί ο πελάτης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ Kleemann στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Κύθνο, Κίμωλο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

.