ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ CARGOLIFT
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Ιδανική επιλογή για την καθετή μεταφορά αντικειμένων με ή χωρίς τη συνοδεία ατόμων. Έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών και συνήθως προορίζονται για βιομηχανική χρήση καθώς και για εξειδικευμένες εγκαταστάσεις. Αποτελούν την ιδανική λύση για τύπους κτιρίων όπως αποθήκες, Super Market, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και εμπορικά καταστήματα.

Οι ανελκυστήρες φορτίων της LIFTEK χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή, μεγάλη στιβαρότητα και μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις σας για ανύψωση μικρών ή μεγάλων φορτίων . Οι Ανελκυστήρας Φορτίων είναι σχεδιασμένοι για να μεταφέρουν μεγαλύτερους όγκους από ότι οι ανελκυστήρες επιβατών. Έχουν ανθεκτική σχεδίαση και προστασία σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.

5 ερωτήσεις για την σωστή επιλογή ενός Ανελκυστήρα Φορτίων

• Ποιο θα είναι το βάρος των φορτίων;
• Τι εμπορεύματα θα μεταφέρει;
• Πόσο πρέπει να είναι το άνοιγμα των θυρών;
• Ποιες πρέπει να είναι οι διαστάσεις του θαλάμου;
• Θα εξυπηρετεί τις μελλοντικές μου ανάγκες;

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΩΣ 36 ΔΟΣΕΙΣ

Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύντομα ο Μηχανικός της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Οι ανελκυστήρες της Metron μπορούν να τοποθετηθούν σε ήδη διαμορφωμένο φρεάτιο που υπάρχει στο κτίριο ή σε μεταλλικό φρεάτιο που μπορεί να κατασκευάσει η LIFTEK με οποιαδήποτε επένδυση επιθυμεί ο πελάτης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Αποκτήστε άμεσα και οικονομικά, το δικό σας ασανσέρ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.