ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΣΑΝΣΕΡ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΑΝΣΕΡ
LIFTEK Ασανσέρ – Αναβατόρια | Εγκατάσταση – Συντήρηση Ασανσέρ Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη

Η εταιρεία LIFTEK αναλαμβάνει με μεγάλη υπευθυνότητα την ανακαίνιση – αναβάθμιση του παλαιού ανελκυστήρα σας. Ο μηχανικός της εταιρείας μας είναι πάντα κοντά σας για να σας προτείνει λύσεις να αναβαθμίσετε τον ανελκυστήρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είτε αφορά εξαρτήματα ασφαλείας και μηχανικά μέρη είτε την αισθητική της εγκατάστασης.
Η ανακαίνιση των παλιών ανελκυστήρων είναι απαραίτητη προκείμενου αυτοί να εκσυγχρονιστούν και να εναρμονιστούν σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της ευρωπαϊκής και διεθνής νομοθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί το αναγκαίο επίπεδο ασφάλειας των ανελκυστήρων

Βαρεθήκατε το παλιό σας ασανσέρ; 

• Αντικατάσταση ολόκληρου του θαλάμου – καμπίνας
• Αλλαγή φωτισμού με νέας τεχνολογίας LED
• Αντικατάσταση θυρών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
• Αλλαγή δαπέδου
• Αντικατάσταση των κομβιοδόχων (κομβίων και οθόνης display)
• Ηχητική εγκατάσταση (αναγγελίας ορόφου και μουσικής)

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021
Ανάμεσα στις επιλέξιμες δαπάνες για το νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ είναι και η αναβάθμιση παλαιών ανελκυστήρων (εγκατάσταση inverter στους ανελκυστήρες για εξοικονόμηση ενέργειας)
Ο μέγιστος επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανά αίτηση δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 50.000 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ή τις 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ Ωφελούμενου Δικαιούχου. Ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός κοινόχρηστων παρεμβάσεων σε πολυκατοικίες φτάνει τις € 80.000.
Ποιοι δικαιούνται;
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία. Η επιχορήγηση του Προγράμματος θα δοθεί με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του φορολογικού έτους 2019.
Επιλέξιμες κατοικίες είναι μονοκατοικίες, πολυκατοικίες ή μεμονωμένα διαμερίσματα που πληρούν 4 προϋποθέσεις:
• Χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία
• Υφίστανται νόμιμα.
• Έχουν καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που έχει εκδοθεί μετά την 26.11.2017 σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.
• Δεν έχουν κριθεί κατεδαφιστέα.
Σημειώνεται ότι καλύπτεται και η αμοιβή του ενεργειακού επιθεωρητή, του συμβούλου έργου καθώς και κόστη τυχόν μελετών. Σε περίπτωση τραπεζικού δανεισμού μέσω του προγράμματος το δάνειο είναι άτοκο.

36 ΔΟΣΕΙΣ

Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σχεδιάστε με την εφαρμογή της METRON τον δικό σας ανελκυστήρα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  22810 77777

Καλέστε μας και ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση της ανακαίνισης και των αλλαγών στο ασανσέρ σας, σε χαμηλή τιμή και σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία ανελκυστήρων.

Εξυπηρετούμε άμεσα: Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σίκινο, Κύθνο, Κίμωλο, Σέριφο, Αντίπαρο, Αμοργό, Φολέγανδρο και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.