tagline

Σας ανεβάζουμε με ασφάλεια στις Κυκλάδες!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “LIFTEK” με έδρα τη Σύρο και τη Μύκονο, καθώς και δύο σημεία εξυπηρέτησης σε Πάρο και Νάξο, δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ασανσέρ – ανελκυστήρων και αναβατορίων σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κουφονήσια και Σαντορίνη και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Λαγαμτζής Μ. Χρήστος είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας με άδεια εργασίας του Υπουργείου Βιομηχανίας και την μοναδική άδεια Τεχνικού Γραφείου Ανελκυστήρων για τις Κυκλάδες από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των ανελκυστήρων – ασανσέρ ο Χρήστος Λαγαμτζής είναι σε θέση να σας προτείνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων και αναβατορίων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της LIFTEK αποτελείται από έμπειρους, καταρτισμένους τεχνικούς,

οι οποίοι παρέχουν υψηλή τεχνολογική υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός νέου έργου.


2012
Πρώτη επαφή με τον κλάδο των ανελκυστήρων σαν Μηχανολόγος Μηχανικός. Επίσκεψη στην διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στην Ιταλία και στην ευρασιατική στην Τουρκία. Παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικά με την Νομοθεσία και την Πιστοποίηση των ανελκυστήρων.
2015
Ίδρυση της εταιρείας ΛΑΓΑΜΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ στην Μύκονο. Πρόσληψη έμπειρου τεχνικού προσωπικού, δημιουργία κινητού συνεργείου και αδειοδότηση συνεργείου συντήρησης και εγκατάστασης ανελκυστήρων από την Διεύθυνση Ανάπτυξης &
Βιομηχανίας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Να σημειωθεί ότι ήταν και παραμένει η μοναδική άδεια που έχει εκδοθεί από την Περιφέρεια.
2017
Δημιουργία του Τεχνικού Γραφείου Ανελκυστήρων ΄΄LIFTEK ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ΄΄ στην Σύρο και έναρξη των πρώτων εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου (KLEEMANN, METRON, MORIS HELLAS, κλπ). Την ίδια χρονιά η εταιρεία σε συνεργασία με την OTIS αναλαμβάνει την συντήρηση των
ανελκυστήρων στα αεροδρόμια της FRAPORT Μυκόνου και Σαντορίνης.
2018
Η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί σε Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη με μεγάλο πελατολόγιο (ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατοικίες, βίλλες, κλπ). Πλέον έχουμε μεγαλώσει την γκάμα των προϊόντων μας (αναβατόρια τροφίμων, μεταλλικά φρεάτια, κλπ) και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ανελκυστήρων.
2019
Έχοντας πλέον μια πενταετή εμπειρία στις κατασκευές και με τις ιδιομορφίες των νησιών των Κυκλάδων, διαπιστώνουμε την έλλειψη αξιόπιστων και πιστοποιημένων συστημάτων για εξωτερικούς ανελκυστήρες – ασανσέρ και εξωτερικά αναβατόρια ΑΜΕΑ. Μετά από μεγάλη έρευνα καταλήγουμε σε συνεργασία με την εταιρεία LIFTDER και πλέον παρέχουμε λύσεις για εξωτερικές εγκαταστάσεις, οι οποίες ταιριάζουν με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του Αιγαίου.
2020
Κάνοντας συνεχή έρευνα σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ και των ηλικιωμένων ατόμων, αποφασίζουμε και εντάσσουμε στην εταιρεία τμήμα Μελέτης – Σχεδίασης – Εγκατάστασης λύσεων για ΑΜΕΑ. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες του χώρου προχωράμε στην εγκατάσταση ανελκυστήρων σκάλας με κάθισμα και αναβατορίων σκάλας για αναπηρικά αμαξίδια. Την ίδια χρονιά αναθέτετε στην εταιρεία η συντήρηση των ανελκυστήρων στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο Νοσοκομείο Νάξου και στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
2021
Η εταιρεία LIFTEK, συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, συνάπτει στρατηγική συνεργασία σαν επίσημος συνεργάτης στις Κυκλάδες με τη Metron ΑΕ, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανελκυστήρων παγκοσμίως σε υδραυλικούς και μηχανικούς MRL ανελκυστήρες.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Ανελκυστήρες οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι και συντηρούνται από την εταιρεία LIFTEK αφορούν όλους τους τύπους εγκατάστασης όπως:

 • Ασανσέρ προσώπων
 • Αναβατόρια Φορτίων – Εμπορευμάτων CARGOLIFT
 • Αναβατόρια Τροφίμων DUMBWAITER
 • Ανελκυστήρες ή Αναβατόρια Α.Μ.Ε.Α.
 • Αναβατόρια Σκάλας με Καρέκλα STAIRLIFT
 • Υδραυλικούς Ανελκυστήρες
 • Ηλεκτρομηχανικούς Ανελκυστήρες MRL
 • Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο
 • Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων Park & Lift
 • Μεταλλικές κατασκευές φρεατίων για Ανελκυστήρες
 • Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρεία μας παρέχει σε όλους τους πελάτες της την δυνατότητα πληρωμής των Υπηρεσιών της με Πιστωτική Κάρτα έως 36 ΔΟΣΕΙΣ !!!

Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων LIFTEK και η εταιρεία FIRETEK που δραστηριοποιείται στον τομέα της Πυρασφάλειας – Πυρόσβεσης – Πυρανίχνευσης ανήκει στον όμιλο της ΛΑΓΑΜΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.